Groene zorg

  >    >  Groene zorg

Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving een positief effect heeft op onze fysieke en mentale gezondheid, én dat het de productiviteit verhoogt. Ook wij bij Sensa Zorg geloven dat een natuurlijke, groene omgeving helpt om welzijn & gezondheid te ondersteunen. Daarom introduceren wij voor zowel cliënten als medewerkers Groene Zorg.

Cliënten

Voor cliënten bieden we de komende tijd steeds meer nieuwe, groene diensten aan die aansluiten bij de reguliere zorg. Denk bijvoorbeeld aan wandelcoaching, zorgboerderijen en tuinkamers. Maar ook in de dagelijkse zorg voor onze cliënten voeren we kleine veranderingen door die veel impact kunnen hebben. Zoals gebruik van biologisch verantwoorde producten en gezonde voeding, slimme verlichting en afvalscheiding.

Medewerkers

Ook medewerkers van Sensa Zorg merken de voordelen van Groene Zorg. In ons kantoor hangen mos-schilderijen met ronde vormen, zachte textuur en zachte kleuren. Er zijn werkplekken met groene wanden en bureaufietsen. Er is een ruimte met een powernap bank, een massagestoel, een yoga- pilates studio en bij ons kun je zelfs schommelend vergaderen. We hebben ook plaats gemaakt voor meer planten.