Sensa Zorg

  >  Nieuws   >  Uitnodiging boekenpresentatie

Uitnodiging boekenpresentatie

Graag nodigen Sensa Zorg en auteur Hesther Selbeck u uit voor een presentatie en lezing over het boek ‘Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut’. Systeemtherapeut Hesther Selbeck beschrijft in dit liefdevolle, maar ook humoristische boek haar uitdagingen in de Jeugd GGZ en hoe zij na een trektocht te paard door Mongolië de vernieuwende Contextuele Paardentherapie (CPT) ontwikkelt.
Tijdens deze middag zal zij een presentatie geven over deze 10 daagse behandeling, waarin ze paarden centraal zet als co-therapeut, voor jongeren met complex psychiatrisch gedrag en hun ouders.

Tevens zal Hanife Guzel van Sensa Zorg kort vertellen over het boek dat dit jaar is uitgegeven vanuit Sensa Zorg: The Soul of Sensa. Diverse succescasussen van verschillende ambulante ondersteuners en behandelaren die allen te maken kregen met de culturele achtergrond van een cliënt.

Uiteraard is er ook nog ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje!

Meld je aan!

Datum: donderdag 24 februari
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Chique O Latte Rotterdam
Adres: Nieuwe Binnenweg 174, 3015 BJ Rotterdam

Meld u voor 14 januari aan via communicatie@sensazorg.nl. We kijken uit naar uw komst! Let op: we kunnen maar maximaal aantal personen uitnodigen.

Extra informatie

In verband met de huidige coronamaatregelen is deze datum uiteraard onder voorbehoud. Indien het wegens de beperkingen niet door kan gaan zullen we genoodzaakt zijn de boeklancering te verplaatsen. We willen het voor iedereen zo veilig en comfortabel mogelijk maken en zullen de maatregelen volgen voor de horeca.

Tot dan!