Persverklaring boycotlijst

Persverklaring boycotlijst

Persverklaring boycotlijst

Wij verwerpen de poging tot staatsgreep in Turkije en elke vorm van geweld of geweld dat wordt gebruikt om een doel te realiseren. Onenigheden moeten worden opgelost binnen de kaders van de wet en democratie. Onze gedachte gaat uit naar de slachtoffers.

Wij als Sensa Zorggroep handelen volgens de wet en regelgeving en respecteren de wet en regelgeving in zowel Nederland als in andere landen. Onze organisatie staat open voor een iedere opvatting ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Dit hebben wij ook weten te weerspiegelen in onze medewerkers- als cliƫntenpopulatie. Zo werken wij samen met veel stichtingen, verenigingen, moskeeƫn en diverse instellingen met verschillende missies en visies. Wij geloven dat deze samenwerking en openheid voor iedereen de kern van succes is. Dit zullen wij blijven handhaven.

Wij zijn diep geraakt door de aantijgingen en vermeldingen van onze organisatie op de boycotlijsten die momenteel op social media circuleren. Met name onze algemene directeur, maar ook een aantal medewerkers hebben de afgelopen dagen dreigementen ontvangen; dit is onacceptabel! Onze enige zorg is om hulpbehoevende mensen kwalitatieve zorg te bieden, niets meer en niets minder!

Wij betreuren de recente gebeurtenissen in Turkije, maar ullen tegelijkertijd ook de nodige juridische stappen ondernemen tegen personen die ons op de boycotlijst hebben gezet en verspreid.

Tot slot spreken wij vurig de hoop uit dat de rust snel terugkeert in onze maatschappij